SZENT KOZMA ÉS DAMJÁN REHABILITÁCIÓS SZAKKÓRHÁZ

HONLAP VAKOK ÉS GYENGÉNLÁTÓK SZÁMÁRA

Vissza a honlapra

Magunkról

Beutalási lehetőségek

Közérdekű adatok

Állásajánlatok

Elérhetőségeink


Beutalási lehetőségek:

ON-LINE betegelhelyezési kérelem

Az online beteg elhelyezési kérelem elsődlegesen a biztosított ellátására területileg nem kötelezett egészségügyiszolgáltatóhoz történő beutalás rendjét szabályozó  217/1997(XII. 1) Kormányrendelet 3/A paragrafusában megfogalmazott előzetes befogadó nyilatkozat a beutaló orvos felé történő elektronikus visszaigazolására szolgál.
Az online küldött elhelyezési kérelem nem jelent tényleges beutalást, sem felvételi regisztrációt. Ez továbbra is a postai úton megküldött beutaló és rehabilitációt indokló szakorvosi javaslat Beutaló Biráló Bizottsági döntés alapján történik.

Betegeinket továbbra is fogadjuk az ország egész területéről. Amennyiben a beutaló javaslatban kórházunk a címzett akkor a gyógykezelés TB finanszírozás mellett, térítés mentes!

Kórházunkba történő befekvéshez a háziorvos és  szakorvos által kiállított nagy alakú fekvőbeteg beutaló javaslatra van szüksége (3510-89/új r.sz.), kiegészítve 2-3 hetes rutin laborleletekkel, EKG-val, (belgyógyászati-kardiológiai véleménnyel, rehabilitációs folyamat alatti terhelhetőségéről) egy éven belüli mellkasi felvétel eredménnyel, melyet küldhet postán, a kórház címére.

Előzőeken kívül beutalásához igénybe veheti kihelyezett ambulanciánkat is az alábbi címen és időben: Ferencvárosi Egészségügyi Szolgálat Reumatológiai Szakambulancia Budapest, IX. Czuczor u. 1. telefon : 216-1805 Szerda 9 - 14 óráig

Helybiztosításáról, árainkról és egyéb hasznos tudnivalókról, információkkal szolgálunk levélben, valamint a telefonon.