Hírek
Új informatikai rendszer Szakkórházunkban

Új informatikai rendszer Szakkórházunkban

Augusztus 1-től a Hospitaly MedMátrix rendszert használjuk.

Hírek | 2021. augusztus 03. 10:00

Fejlesztési stratégiánk következő lépéseként Szakkórházunk 2021. augusztus 1. napjától zökkenőmentesen tért át a Hospitaly MedMátrix medikai informatikai rendszerre. A zavartalan átállásért és az új folyamatok megvalósításáért köszönet illeti minden munkatársunkat, Szedlacsek Péter informatikai vezetőnket, a korábbi informatikai rendszer szállítóját, valamint az új rendszert szolgáltató Hospitaly Kft. bevezetési szakértőit.
 
„Egy új intézményi Partnernél megvalósuló rendszerváltás, különösen, ha egy speciális szakterületekkel foglalkozó szakkórházról van szó, mindig nagy örömmel és izgalommal tölt el bennünket, de természetesen rutinszerű feladatnak számít. Az elmúlt évek során olyan technológiát valósítottunk meg, hogy a magyar egészségügyi intézményekben működő medikai informatikai rendszereket nagy automatizáltság mellett tudjuk MedMátrix rendszerünkre lecserélni, ezért a MedMátrix rendszer felhasználói oktatása mellett maga a váltás is nagy élményt jelent Partnereink munkatársai számára” – emelte ki Páli Tamás, a Hospitaly Kft. ügyvezetője. – „Ez a folyamat különösen jól működik akkor, ha a Partner munkatársai olyan szakmai szinten állnak, mint ahogyan azt a Szent Kozma és Szent Dajmán Szakkórháznál megtapasztaltuk.”
 
„Az egészségügyben eltöltött évtizedekben sok informatikai rendszert használtam, jó néhány informatikai rendszerváltást éltem meg, de amit az elmúlt hetekben a MedMátrix-rendszerrel tapasztaltam, az felülmúlta korábbi tapasztalataimat.” – említette Dr. Óváry Csaba, Szakkórházunk főigazgatója. – „Örülök annak, hogy ennyire professzionális módon valósulhatott meg az ellátás, az új rendszer sokkal hatékonyabbá teszi tevékenységünket, és segít abban, hogy a rövidebb és még pontosabb adminisztratív folyamatok miatt több idő juthasson Betegeinkre. Mindezt úgy valósítottuk meg, hogy az új rendszer használata sokkal kevésbé terheli Szakkórházunk költségvetését.”
 
Az új MedMátrix informatikai rendszer már teljes funkcionalitásban működik, ugyanakkor a rutinszerű használat összes munkatársunk által történő elsajátításához kérjük Betegeink, Hozzátartozóik szíves türelmét.
 
Szakkórházunk folyamatosan fejlődik!