VIP kórtermek

VIP kórtermek

Emelt komfortfokozatú kórtermek:

 

Kétágyas, erkélyes szoba a Rehabilitációs Alaptevékenységek Osztálya II.  osztályon

image036

Az újonnan kialakított részleget 2013 augusztusában nyitottuk meg 8 komfortosított kórteremmel, melyek közül háromhoz kényelmes erkély tartozik. A kórtermek hűtőszekrénnyel, több csatornás színes TV-vel, ruhaszárítóval felszereltek, a szobák, a mellékhelyiségek, a közlekedők akadálymentesítettek. A helyiségek a meleg nyári hónapokban is kellemes tartózkodást biztosítanak a gesztenyefák árnyékában. A beutalás módjáról, a szabad helyekről és bármely további kérdéssel kapcsolatban a 26/801-770-es telefonszámon Betegirányítóink adnak felvilágosítást.

 

Kétágyas, parkra és a Dunakanyar legszebb hegyeire néző szoba a Rehabilitációs Alaptevékenységek Osztálya II. osztályon

image037

Az újonnan kialakított részleget 2013 augusztusában nyitottuk meg 8 komfortosított kórteremmel, melyek közül többnél csodálatos panoráma is segíti a mielőbbi rehabilitációt. A kórtermek kellemes tartózkodást és megfelelő magánszférát biztosítanak, hűtőszekrénnyel, több csatornás színes TV-vel, ruhaszárítóval felszereltek, a szobák, a mellékhelyiségek, a közlekedők akadálymentesítettek. A beutalás módjáról, a szabad helyekről és bármely további kérdéssel kapcsolatban a 26/801-770-es telefonszámon Betegirányítóink adnak felvilágosítást.

 

Egyágyas szoba a Rehabilitációs Alaptevékenységek Osztálya II. osztályon

image038

Az újonnan kialakított részleget 2013 augusztusában nyitottuk meg 8 komfortosított kórteremmel, melyek közül többnél a csodálatos dunakanyari panoráma is segíti a mielőbbi rehabilitációt. A kórtermek kellemes tartózkodást és megfelelő magánszférát biztosítanak, hűtőszekrénnyel, több csatornás színes TV-vel, ruhaszárítóval felszereltek, a szobák, a mellékhelyiségek, a közlekedők akadálymentesítettek. A beutalás módjáról, a szabad helyekről és bármely további kérdéssel kapcsolatban a 26/801-770-es telefonszámon Betegirányítóink adnak felvilágosítást.

 

Egy- illetve kétágyas szobák a Rehabilitációs Alaptevékenységek Osztálya II. osztályon, a tetőtérben

image039

 

image040

A szárny 9 komfortosított szobával működik, melyek közül többnél a csodálatos dunakanyari panoráma is segíti a mielőbbi rehabilitációt. A szobák kellemes tartózkodást biztosítanak. Az egyes szobákhoz saját fürdőszoba tartozik, ezzel is biztosítva a megfelelő magánszférát. Itt ápolt betegeink a kizárólag részükre fenntartott - medencetér fölötti - galérián étkezhetnek, nyugodt körülmények között. A beutalás módjáról, a szabad helyekről és bármely további kérdéssel kapcsolatban a 26/801-770 telefonszámon Betegirányítóink adnak felvilágosítást.